Wild Siberica Saaremaa Moisturizing Shower Gel

Olen teile juba jõudnud näidata kahte mõnusat Natura Siberica toodet ja täna on järg kolmanda käes. Natura Siberica Wild Siberica Saaremaa niisutav dušigeeli kasutasin jõuludest saadik ning tegu on väga mõnusa tootega.

Wild Siberica Saaremaa niisutav dušigeel puhastab nahka õrnalt ilma seda kuivatamata ning jättes nahale õrna marjaaroomi. Dušigeeli koostises on orgaaniline murakas, mis on rikas vitamiinide С, А, Е, В1, В2, РР kompleksi, antioksüdantide ja polürikastamata rasvhapete poolest. Kõik need tagavad nahale intensiivse toitmise ja niisutamise, muutes naha samas pehmemaks ja sametisemaks. Toote koostises olev metsik roos stimuleerib kollageeni tootmist, aktiviseerib ainevahetuse protsesse ja tõstab naha immuunsust.

Wild Siberica Saaremaa niisutav dušigeel on pumbaga pudelis, mis muudab dušigeeli kasutamise palju mugavamaks. Dušigeel ise on värvitu ning sel on meeldiv lõhn. Saaremaa niisutav dušigeel läheb mõnusalt vahule ja teeb naha puhtaks ilma seda ebameeldivalt kuivaks muutmata. Natura Siberica Wild Siberica Saaremaa niisutav dušigeel jätab tõesti nahale meeldiva lõhna, nagu lubatud, ent see lõhn hajub üsna ruttu.

Kokkuvõttes olen mina Natura Siberica Wild Siberica Saaremaa niisutava dušigeeliga igati rahul ja tegu on tootega, mida ostaksin ka tulevikus.

Allikas: www.beautybymissl.com