Lavendel

Koostisosa kirjeldus

Lavendel (Lavandula Angustifolia) on tuntud ja armastatud oma lõhna poolest ning taime on kasutatud antiikaegadest saadik parfümeerias. Tänapäeval kasutatakse taime lisaks veel meditsiinis, kosmetoloogias ja toiduainetööstuses. Lavendlil on rahustavad ja antiseptilised omadused. Lavendlit kasutatakse ka põletuste puhul, sest aitab vähendada naha turset ja ärritust, niisutab nahka ning soodustab uute naharakkude teket.

Leviala: Põhja Afrika, Põhja Ameerika, Kaukaasia.

Tooted

  • 7.00 

    Sauna & Spa Natural Siberian Foot Butter

    Sauna & Spa Võie Jalgadele

    1
    Vaata toote