Press: Veebruar – Märts 2017

Moekuninganna Anastassija Balaki uusim kollektsioon tõi Deja Vu’sse kevade

Möödunud laupäeval, 18. veebruaril võõrustas Lounge Deja Vu taaskordset stiili- ja iluüritust DiModa. Sellel korral demonstreerisid AB Fashion Design ja Accessories by Linde oma uusimat kollektsiooni «Garden of Eden». AB Fashion Designi kollektsioon täitis Deja Vu kevadise värskusega ning soojendas üles südamed, tekitades tunde, et külmad ilmad on juba unustuste hõlma vajunud.

«Kollektsioon on inspireeritud loodusest enesest. Peened kanged, erksad prindid, naturaalsed kivid ja Swarovsky kivikesed üheskoos Jaapani klaaspärlitega – see kõik ühendab uut kollektsiooni kevad-sügis 2017,» kommenteerib kevadiselt värsket kollektsiooni AB Fashion Design’i moelooja ja disainer Anastassija Balak.

Anastassija on moekunsti õppinud Itaalias ja on moemaailmas töötanud enam kui kümme aastat. 2010.aastal pani ta aluse oma brändile AB Fashion Design, luues tänapäeva enesekindlale naisele spontaanselt elegantset moodi. Tema loominguga saab lähemalt tutvuda siit.

Lisaks Anastassija rõivakunstile näitas oma meisterlikkust soengukunstis rahvusvaheline stilist ja mitmekordne meisterjuuksur – Oksana Linde. Modellid tegid kauniks Ekaterina Knyazeva, Kristina Machadinho ja Natura Siberica ning maitsvate kokteilidega kostitas terve öö mõnusalt koorene Baileys. Moeshow tõi Deja Vu’sse stilist ja saatejuht Anatoli Ein.

Allikas: www.elu24.postimees.ee


Iluguru Iluteemant 2017 säravad teemandid sinu ees

Toome sinu ette toode, mida Iluguru toimetus koostöös Eesti tunnustatud iluproffidega parimaks kuulutas – Natura Siberica Saaremaa toniseeriv kehakoorija. Antud iluteemant väärib erilist kohta Sinu ilutoodete soovilistis!

“Su kehatempel väärib vaid kulda, pärleid ja maailma kõige uhkemaid iluteemante.”

Allikas: www.iluguru.ee


Mammu Couture uus kollektsioon

Möödunud laupäeval, 18. veebruaril võõrustas Lounge DejaVu taaskordset stiili- ja iluüritust DiModa. Sellel korral demonstreeris bränd Mammu Couture oma uut kollektsiooni. Kingitusi modellidele jagas Natura Siberica.