Press: Aprill – November 2016

ns-press-04-11-et-01

ILLI BOX April 2016

10 Icy Berries Modelling Body Scrub

Allikas: www.illicosmetics.com


ns-press-04-11-et-02

Sügisesed ilu-uudised: proovisime uued tooted omal nahal järele!

Ka oktoobrikuus jõudis meie poelettidele uusi tooteid, nii mõnigi ammuoodatud bränd tegi Eesti turul otsa lahti. Proovisime omal nahal järele, millised ilutooted on väärt neisse investeerimist.

Natura Siberica Loves Estonia Rejuvenate Shampoo (hind 5.70) – taastav šampoon, mis jätab juuksed siidiseks ja toidetuks. Samas ei erine oluliselt teistest hea brändi šampoonidest, küll aga tasub kiita toote ökomeelsust ning tõisasja, et tegemist on Eestis valminud pesuvahendiga.

Natura Siberica toob luksusspaa kodusesse vannituppa. Natura Siberica poe avamine oli lõppeva kuu teine kauaoodatud suursündmus kohalikul iluskeenel, NYXi poe Eestisse jõudmise kõrval. Lisaks imelistele kosmeetikatoodetele ja hooldussarjadele on sul võimalus end ka kohapeal spetsialistidel poputada lasta.

Testisime

Royal Body Scrub Fresh Spa Imperial Caviar kehakoorija (hind 32.99) lõhnab mesiselt, konsistents on täpselt paras. Ka mahapesemine on lihtne, nahk ei jää pärast kleepuma, vaid on ideaalselt siidine ja mõnus. NB! Toimib ideaalse afrodisiakumina!
Natura Siberica Loves Estonia toitev öökreem (hind 5.99) on üks mõnusamaid öökreeme, mida me iial oleme proovinud! Imendub ideaalselt, meeldiva lõhnaga ja parajalt toitev. Ideaalne kreem, mida külmal ajal sootuks päevakreemina kasutada.

Allikas: www.naine24.postimees.ee


Galerii & video / Eesti rõivabränd CUBE esitles värsket kollektsiooni

Möödunud nädalal kutsus Eesti rõivabränd CUBE oma sõbrad ja kliendid Roosikrantsi tänaval asuvasse ER Boutique’i, et meeldivas õhkkonnas uut kollektsiooni proovida ja moest vestelda. Vaata moekat galeriid!

Külaliste hulgas loositi välja kingitusi Natura Siberica naturaalsete näo-, keha- ja juustehooldus toodetega. Ürituse korraldas stilist ja TV3+ saatejuht Anatoli Ein.

Allikas: www.kroonika.ohtuleht.ee


ns-press-04-11-et-03

Vaata galeriid Lounge Butterfly stiiliõhtult Campari Soirée!

8. oktoobril toimus pealinna ühes populaarseimas lounge’is Butterfly järjekordne stiiliõhtu “Campari Soirée”. Sel korral pakuti külalistelenautimiseks moekat mitme-aastaaja rõivakollektsiooni brändilt CUBE.

Modellide kauni välimuse eest hoolitsesid oma ala asjatundjad – meik Jana Leontovits (Loreal Paris), soeng Jana Leontovits ja Dzamilja Merzoyeva. Natura Siberica poolt looduslik kosmeetika, mis tagab modellidele terve naha ja juuksed. Sõu korraldas stilist ja saatejuht Anatoli Ein.

Allikas: www.kroonika.ohtuleht.ee


ns-press-04-11-et-04

Rõivabränd Cube kutsus huvilised pidulikule moeõhtule

13.oktoobril kutsus Eesti rõivabränd CUBE oma sõbrad ja kliendid Roosikrantsi tänaval asuvasse ER Boutigue’i.

Meeldivas ja sundimatus õhkonnas said kokku tulnud mitte ainult proovida rõivaid uuest kollektsioonist, vaid ka mõnusalt aega veeta vesteldes moest ja ilust, maitstes jahedat proseccot Mionetto ning kergeid suupisteid Amps Cateringilt. Kohvi gurmaanidele pakkus Ventus Coffe aromaatselt värskelt röstitud kohvi. Külaliste hulgas loositi välja kingitusi Natura Siberica naturaalsete näo-, keha- ja juustehoolduse toodetega.

Allikas: www.elu24.postimees.ee